Naši izdelki

CEMENTNI IZDELKI

V naši ponudbi lahko najdete vse za vaš dom in lepo okolico. Izdelujemo preko 100 različnih cementnih izdelkov.

Stremimo k temu, da so čim bolj podobni naravnim materialom, kot so kamen, les.

V vse naše izdelke je vloženo ogromno znanja, časa in ročnega dela. Izdelani so iz najboljših materialov, kot so: cement, pesek, razni dodatki za izboljšanje trdnosti in odpornosti betona. Poleg tega pa so tudi zelo lični in pašejo v vsako okolje. Niso primerni le za privat vrtove ampak tudi za ureditev javnih parkov, vrtov, trgov, šol in vseh ostalih javnih ustanov.

Imamo bogat asortiman cementnih izdelkov, kot so: stopnice, polžaste stopnice, pohodne in povozne plošče, robniki, škarpniki, cvetlična korita, kompostniki, vrtni umivalniki in pipe, korita za štirno, kapelice, vrtne klopi, vrtne mize, spomeniki, vodnjaki, pulti za letne kuhinje, okenske police, podesti, mlinski kamni, vrtno figuro slončka. Poleg vsega naštetega, pa ponujamo še ostalo vrtno galanterijo: kanalizacijske cevi in pokrove, peskolove, okenske police, temelje, mulde, kanalete s kovinsko rešetko, lamelne ograje, dimniška vratca, kape za zid, vodomerne jaške, stebre za trto in sadje..

Pod naše ostale storitve pa sodijo še rezanje izdelkov, vrtanje lukenj in prevoze s prikolico ali s tovornjakom z dvigalom.

Če pa kljub veliki ponudbi naših izdelkov ne najdete pravega zase, pa vedno najdemo kakšno skupno rešitev in marsikaj izdelamo tudi po naročilu.

Naše izdelke imamo tudi vgrajene in postavljene na našem privat vrtu, ki ga z veseljem pokažemo našim strankam, da dobijo boljšo predstavo in kakšno idejo.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!