Robniki

Robniki

Izdelujemo cestne robnike debeline 8 in 10 cm, s katerimi omejimo prometne površine in utrdimo robove cest, ter vrtne robnike s katerimi razmejimo zelenjavni vrt ali tlake z zelenico.

Vrtne robnike debeline 5 cm izdelujemo v višini 20, 30, 40 in 50 cm. Robniki višine 40 in 50 cm so armirani po celi dolžini in so primerni tudi za nižje škarpice ali za tople grede.

Izdelujemo pa tudi kamnite robnike (na sliki), ki se lepo podajo k našim kamnitim ploščam in stopnicam.

Vsi robniki so vibrirani in gladki. Lahko pa izdelamo tudi prane ali peskane robnike ter v črni, rjavi, zeleni in rumeni barvi.

Cestni robniki, vrtni robniki, kamniti robniki - Cementni izdelki Kavčič.

ROBNIKI ZA VRT IN NIŽJE ŠKARPICE

Robniki debeline 5 cm so primerni za razmejitev zelenjavnega vrta ali tlakov z zelenico. Z robniki višine 40 in 50 cm pa lahko naredimo tudi manjše škarpice ali pa tople grede, saj so armirani po celi dolžini. Prav tako pa jih lahko uporabite kot poličke v vaši shrambi, delavnici, tudi kot pult v letni kuhinji.

7.20

Preberite več

ROBNIKI ZA DVORIŠČA

Robniki debeline 8 in 10 cm so primerni za omejitev prometnih površin in utrditev robov cest, dovoznih poti in uvozov. Lahko jih uporabimo tudi kot ležeče robnike za dovoz na dvorišče.

9.40

Preberite več

ROBNIKI KAMNITI

Kamniti robniki so primerni za omejitev prometnih površin in utrditev robov cest, dovoznih poti in uvozov. Prav tako pa so primerni tudi za razmejitev zelenjavnega vrta ali tlakov z zelenico. Kamnite robnike lahko uporabite tudi kot obrobo grobov.

12.00

Preberite več

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!