O NAS

V naši družini tradicija izdelovanja cementnih izdelkov sega v začetek prejšnjega stoletja, na današnji lokaciji pa od leta 1950. Sprva smo izdelovali predvsem praktične izdelke (cevi, strešnike, plošče, robniki).

Leta 1989 pa smo se začeli ukvarjati tudi z izdelovanjem plastičnih kalupov, kar nam je omogočilo povečanje asortimana naših proizvodov. Izdelujemo več kot sto različnih izdelkov, ki so si med seboj složni.  Dajejo videz naravnih materialov, kot so kamen, les, hkrati pa so natančno izdelani, tako da je njihova montaža nezahtevna.

V želji, da bi kupcem ponudili popolne izdelke, uporabljamo za njihovo izdelavo najboljše materiale (prani peski, kvaliteten cement, razni dodatki za izboljšanje trdnosti in odpornosti betona). Preden izdelke izročimo v prodajo, jih vsaj za 15 dni zaščitimo pred mrazom, vročino in izsušitvijo. Primerno jih navlažimo in pokrijemo s folijo. To so ključni dejavniki za kvaliteto in kasnejšo obstojnost izdelkov. Žal pa s tem podaljšamo rok čakanja, vendar vam naj tega ne bo žal.

Če urejate okolico svojega doma, lahko prihranite ogromno časa, saj pri nas dobite vse na enem mestu. Imamo pestro izbiro izdelkov, ki so primerni za ureditev privat vrtov, dvorišč, parkirišč kot tudi za ureditev parkov, trgov in drugih mest v urbanih področjih.

Izdelujemo cvetlična korita, vrtne umivalnike, vrtne umivalnike za štirno, pipe za vrtne umivalnike, kamnite plošče, plošče za cokel, vrtne robnike, montažne stopnice in polžaste stopnice, kompostnike, škarpnike, stojala za senčnike, stojala za kolesa, vrtne mize, vrtne klopi, portale za okna in vrata, kapelice, vrtno figuro slončka, spomenike, mlinske kamne,okenske police, pulte za letne kuhinje, mulde, lamelne ograje, vodomerne jaške, cevi in pokrove, peskolove,mulde, kape za zid, temelje, dimniška vratca, stebre za trto in ograjo.

Da pa bi zadovoljili še tako zahtevnega kupca, pa marsikaj izdelamo tudi po naročilu po vaših merah in željah.

Nudimo še rezanje izdelkov na željeno dolžino oziroma višino, ter vrtanje lukenj premera Ф 32, 52 in 122 mm v cevi in tudi ostale izdelke.

Za dostavo naših izdelkov na željeno lokacijo organiziramo prevoze s prikolico ali s tovornjakom z dvigalom.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!