Ostali izdelki in storitve

Ostali izdelki in storitve

Poleg vseh ostalih izdelkov pa so vam na voljo še betonske kanalizacijske cevi in pokrovi, peskolovi, temelji, vodomerni jaški in pokrovi, kape za zid, dimniška vratca, vrtna figura slonček, lamelne ograje, stebri za trto in sadje, mulde, kanalete s pocinkano rešetko, plošče za cokel, okenske police.

Pod storitve pa nudimo vrtanje lukenj v izdelke, rezanje izdelkov po meri ter organizacijo prevozov.

OSTALE NAŠE STORITVE

Cenik rezanja in vrtanja lukenj:

– kratki rez 2,50 €

– srednji rez 3,30 €

– dolgi rez 4,40 €

– vrtanje lukenj 4,40 €

Lahko zvrtamo luknje Ф 12,2 cm.

BETONSKE PLOŠČE ZA COKEL

Plošče za cokel so plošče večjih in različnih dimenzij in so narejene v imitaciji kamna. Preprosto se jih lepi na zid in lahko zelo popestrijo izgled vaše hiše.

7.00

OKENSKE POLICE IN PODESTI

Ne izdelujemo tipskih okenskih polic in podestov. Lahko jih izdelamo po naročilu. Izdelujemo gladke in peskane okenske police in podeste. Cena se določi glede na velikost in način obdelave.

PROTIHRUPNA LAMELNA OGRAJA

Protihrupne ograje običajno ščitijo ljudi pred hrupom, saj ga je dandanes vse več zaradi naraščajočega prometa in hitrega industrijskega razvoja. Včasih pa imajo tudi drugačen pomen in varujejo pred vetrom, označujejo mejo ali pa so samo zaščita pred nezaželenimi pogledi in tako poskrbijo za našo zasebnost. Naša protihrupna ograja je narejena v imitaciji lesa in z barvanjem še bolj poudarimo videz lesa. Je lahko tudi samo kot okras na našem vrtu oziroma nadomesti leseno ograjo, ki jo je neprestano treba obnavljati.

32.10

VODOMERNI JAŠKI IN POKROVI

Vodomerni jaški so namenjeni vgradnji vodomera izven stanovanjskih in drugih objektov. Običajno so nameščeni na dvorišču ali na vrtu, tako, da so lahko dostopni za odčitevalce števcev. Čez jaške se položi pokrov, v katerega je vgrajen litoželezni pokrov, ki omogoča lahek dostop do števca in so povozni.

555.00

VRTNA FIGURA SLONČEK

Slončka lahko postavite kot oviro pred blok, hišo, šolo, delavnico, kjer ne želite, da vam parkirajo. Lahko pa je tudi lep okras na vrtu ali na otroškem igrišču za igro otrok.

132.00

STEBRI ZA TRTO IN SADJE

Izdelujemo ravne stebre za trto oziroma stebre za sadje. V stebrih so luknjice, skozi katere lahko napeljete žico.

29.30

DIMNIŠKA VRATCA

Dimniška vratca so sestavljena iz notranjih in zunanjih vratc.

14.00

KAPE ZA ZID

Kape so vibrirane , gladek beton in imajo spodaj že narejene utore za odtekanje vode.

18.30

BETONSKI TEMELJI

Temelje lahko uporabite pri postavitvi barak, raznih nadstrešnic, vrtnih ut. V temelj je vgrajen vložek M 12, v katerega lahko privijete navojno palico.

24.10

BETONSKE CEVI

Izdelujemo kanalizacijske cevi in peskolove. Cevi lahko izdelamo tudi v prani in peskani izvedbi in jih lahko uporabite kot podstavek za umivalnik, mizo ali pa iz njih izdelate stebre za streho.

8.50

POKROVI ZA KANALIZACIJSKE CEVI

Izdelujemo različno velike pokrove za kanalizacijske cevi in peskolove, okrogle in z odprtino za žleb. Lahko pa jim naknadno zvrtamo luknjo (Ф 12,2 cm) za odtok vode oziroma za žleb..

4.20

KANALETE S POCINKANO REŠETKO

Betonske kanalete so namenjene odvodnjavanju meteornih in tudi drugih virov voda iz dvorišč, parkirišč, pešpoti, kolesarskih stez.

54.00

MULDE

Mulde so namenjene odvodnjavanju meteornih in tudi drugih virov voda iz dvorišč, parkirišč, pešpoti, kolesarskih stez.

23.20

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!